Skip to content

AMWAYVeganistische / biologische producten

Als ervaren kapster ontdekte Liese dat een gezond lichaam en een gezonde geest enorm veel invloed hebben op onze haren. Daarom bood Liese altijd al vitamines aan die de weerstand, huid en haren versterken. Na vele producten vergeleken en getest te hebben, kwam AMWAY er voor Liese als winnaar uit.

AMWAY is een familiebedrijf uit Amerika dat in 1959 is opgericht en dat intussen wereldwijd bekend is. Zij bieden veganistische / biologische producten aan die niet getest worden op dieren en die wetenschappelijk onderbouwd zijn. AMWAY wordt persoonlijk begeleid en ondersteund door specialisten zoals ingenieurs, dokters en apothekers om kwalitatieve producten te kunnen creëren. Bovendien kweken zij hun ingrediënten zelf. Zo hebben zij de controle over het volledige proces. Ze vermijden chemische pesticiden en zetten volledig in op bio-controle (bv. het gebruik van lieveheersbeestjes om ongewenste insecten te verwijderen). AMWAY biedt diverse producten aan die ontwikkeld worden vanuit verschillende locaties zoals België, Nederland en Amerika.

Beauty - skin - body

Vitamines & voedingssuplementen

Nutrilite | Weetje: Deze producten bestaan al 90 jaar en zijn ontwikkeld door Chinezen. Door de verbluffende resultaten heeft AMWAY de producten overgenomen.

Sportproducten

Shakes, proteïne en dranken

producten bestellen?

Rechtstreeks bestellen bij Liese
Geef je bestelling eenvoudig door aan Liese.

Registratie als klant met begeleiding

Hierbij bestel je zelfstandig en vul je Liese van Doninck in als begeleidster met ABO nr. 7017322135. Hierbij krijg je extra informatie en begeleiding over je aangekochte producten en kom je meer te weten over de promoties en acties. Wil je je graag registreren, neem dan gerust contact op. 

Registratie als ABO met begeleiding

Hierbij bestel je zelfstandig en help ik jou om ons netwerk AMWAY volledig te leren kennen. Bij deze optie kan je rekenen op mijn advies én het advies van mijn eigen begeleid(st)ers. Voor deze optie betaal je € 27 per jaar maar je ontvangt hierbij een EXTRA VASTE KORTING op je producten én gratis begeleiding. Dit is veruit de meest aantrekkelijke optie en bovendien heb je de hiermee de mogelijkheid om zelf begeleid(st)er te worden van vrienden, kennissen en andere. Hiervoor ontvang je dan zelf een vergoeding. Interesse in deze formule? Neem dan vrijblijvend contact op met Liese.